Șoc în Milano: o mamă a căzut de la etajul opt cu fiica ei de 2 ani în brațe

O femeie și fiica ei în vârstă de doi ani s-au prăbușit de la etajul opt al unei clădiri chiar în centrul Milanului . Femeia a murit în timp ce copilul a fost dus la spital în condiții foarte grave.

Potrivit Leggo, incidentul a avut loc chiar înainte de ora 15.00.  Femeia avea 43 de ani.

Descoperă că este însărcinată, dar în timpul unui control medicii îi găsesc o tumoare: „Oscar mi-a salvat viața”

Impactul a fost fatal pentru mama de 43 de ani în timp ce micuța de numai 2 ani a fost  internată în stare gravă la spitalul din Niguarda. Agenții sediului poliției din Milano reconstruiesc fazele tragediei care ar putea fi atribuite unui accident sau unui gest voluntar al femeii.

Fetița prezintă fracturi la nivelul pelvisului, leziuni ale splinei, răni pulmonare și se află în prognostic rezervat.

Sursa: Leggo

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.