Șoc în lumea sportului. Un cunoscut luptător de wrestling a murit după ce a salvat viața fiului său

Shad Gaspard  în vârstă de 39 de ani, cunoscut în lumea Wrestling , celebru pentru că a jucat și în filmul Marvel Black Panther a murit . Gaspard a fost mai întâi dat dispărut în  mare și apoi corpul a fost găsit  pe malul mării. Campionul era pe plaja Venice Beach duminică alături de familia sa când a decis să intre în apă alături de fiul său de 10 ani. În acel moment, un val puternic de curenți i-a tras pe cei doi în apă

Salvamarii au intervenit imediat și au reușit să-l scoată pe cel mic din apă, însă Shad Gaspard nu a fost găsit, dispăruse în mare.

Marea Britanie, găsită în bucăți în două valize: cine este femeia ucisă

Gaspard, s-a aruncat în mare pentru a încerca să-i ajute. La puțin timp și salvamarii care au venit la salvare au reușit, grație ajutorului lui Shad, să-l salveze doar pe fiul său, dar nu și pe el, care a fost declarat dispărut pe mare. În urmă cu aproximativ patru ore un bărbat care alerga pe plajă a descoperit cadavrul și a chemat imediat poliția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.