Șoc în Italia: un copil de 8 luni a fost sfâșiat de câinele familiei sub ochii mamei și a bunicii

Un băiețel în vârstă de opt luni a murit în în orașul Tricase, provicia Lecce, Italia după ce a fost atacat de câinele familiei. Corpul copilului prezenta mușcături grave pe tot corpul mai ales în zona capului. Potrivit presei italiene, La Gazzetta del Mezzogiorno câinele, un cane corso,  ar fi crescut de mic în acea familie și nu ar fi dat niciodată semne de agresivitate.

O altă infirmieră româncă ucisă de Covid-19 în Italia: Nicoleta Corina Berinde avea 41 de ani și a murit singură în casă

Tragedia a avut loc aseară în prezența mamei și a bunicii. Băiatul a fost transportat imediat de părinții săi la spitalul Tricase, dar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva,  era deja mort. Carabinierii investighează accidentul pentru a clarifica dinamica faptelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.