Șoc în Italia! O scroafă a ucis un român și a rănit grav un copil de doi ani

Un român de aproximativ 50 de ani a murit, iar un copi în vârstă de doi ani se află în stare gravă la spitalul din Tivoli după ce o scroafă i-a atacat înt  crescătoria bărbatului aflată la marginea Romei. Tragedia a avut loc prin via Lunano, sub ochii tatălui în vârstă de 34 de ani, pe care nu-l putea face nimic pentru a evita moartea bărbatului și rănirea fiului său.

Bărbatul de 50 de ani a vrut să-l aducă pe fiul prietenului său să vadă purceii nou-născuți. Dar, odată ce a deschis gardul cu copilul în brațe, au fost atacați de scroafa care l-a trântit pe bărbat la pământ. Scroafa a început să-l muște rănindu-l mortal iar copilul de doi ani a fost rănit grav, scrie Il Mattino

Tragedie în Italia! O moldoveancă a murit înjunghiată de soțul ei: căutat de carabinieri / UPDATE

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. În schimb, copilul a fost transportat de urgență de la 118 cu elicopterul la spitalul din Tivoli, unde a fost plasat în condiții critice. Poliția companiei din Tivoli cercetează acum pentru a stabili dinamica exactă a tragicului eveniment . De asemenea, sunt în curs de investigații pentru a verifica dacă această crescătorie este legală.

Italia. O româncă a încercat să-i mituiască pe carabinieri. Nu cu bani dar nici cu o pizza..ci cu…

Familia copilului s-au dus în vizită la prietenii lor, tot români să petreacă duminica împreună.  După prânz, în jurul orei 16.30, gazda a decis să ducă copilul să vadă purceii nou-născuți când a avut loc tragedia. Se pare că scroafa s-a simțit amenințată și a încercat să-și apere purcelușii.  Nu este clar dacă scroafa a atacat mai întâi bărbatul sau copilul. Chiar dacă bărbatul a încercat să apere copilul cu toate forțele, el nu a reușit să se salveze.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.