Șoc în Italia: o româncă și-ar fi ucis copilul nou-născut după care a ascuns cadavrul

Un nou-născut a fost găsit mort ieri dimineață regiunea Merano. Agenții au arestat o femeie româncă cu inițialele H.S.M, suspectată de omor agravat și ascundere de cadavru.

Potrivit Ansa, parchetul Bolzano a arestat aseară o româncă cu acuzația de omor agravat împotriva fiului său și ascundere de cadavru. Acest lucru a fost anunțat printr-o notă a procurorului cu referire la descoperirea unui nou-născut care a fost găsit mort ieri dimineață aruncat într-un tufiș din zona Meranese.

Potrivit cotidianului Dolomiten, capul băiatului era învelit într-o cârpă, și legat în jurul gâtului de mai multe ori. Micul corp, încă cu cordonul ombilical , era sub un tufiș. “Corpul a prezentat semne de violență”, a declarat procurorul Bolzano.

Grav accident nautic la Veneția unde o barcă a intrat într-un baraj: trei morți

Mai multe persoane au fost interogate iar autoritățile au pus sub sechestru mai multe obiecte persoanale ale femeii și camera în care locuia. Sunt așteptate rezultatele autopsiei.

De Marius Bot 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.