Soc in Italia: o mama si-a sufocat copilul de 2 ani

I-a pus mâna la gură să nu respire și l-a strâns de gât murind prin asfixiere. Așa a murit un copil de 2 ani și jumătate. O femeie rezidentă în Piedimonte San Germano (Fr), a fost arestată la Cassino de carabinieri  și acuzată de omor.

Mama ar fi declarat mai întâi forțelor de ordine că ieri după-amiază copilul ar fi fost lovit de o mașină, dar de fapt , femeia cuprinsă de o furie oarbă și-a omorât copilul în timp ce era la plimbare.  Cum a fost constatat de către carabinieri și medicii de pe ambulanță copilul a murit din cauza asfixierii.

 

 

Se pare că micuțul ar fi dorit să meargă la bunica lui, lucru care a scos-o din minți pe mama și ca să-l facă să tacă, i-a pus mâna la gură și l-a strâns de gât. Corpul copilului se află la morga spitalului din Cassino, iar femeia a fost arestată și închisă la închisoarea din Rebibbia.

 

Te-ar putea interesa și Un tata si-a lasat fiica de un an sa moara in incendiu pentru a scapa de politie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.