Șoc în India: și-au ucis cele două fiice fiind convinși că au puteri magice de a le readuce la viață

Șoc în India. Și-au bătut până la moarte fiicele pentru că erau convinși că vor putea să le reînvie. O mamă și un tată erau convinși că au puteri speciale, așa că, pentru a dovedi acest lucru, și-au ucis fiicele pentru a demonstra că le vor putea readuce la viață. Evident că nu a fost așa…

Citește și Și-a înjunghiat soțul după ce a văzut o fotografie cu amanta lui, dar, de fapt era ea în tinerețe

Evenimentele au avut loc în orașul Madanapalle, în statul indian Andhra Pradesh. V Padmaja și V Purushotham Naidu și-au bătut la moartea fiicele lor: Alekya în vârstă de 27 de ani, și Sai Divya în vârstă de 22 de ani. Poliția, care a intervenit la fața locului, a spus că ”vocile” i-au obligat să facă un sacrificiu uman și că vor avea puterea de a aduce le readuce la viață. Fetele, lovite cu gantere și înjunghiate, au murit pe loc iar medicii nu au putut face nimic pentru a le salva.

Cuplul a opus rezistență arestării, insistând că până la miezul nopții vor readuce fetele la viață. Poliția a înțeles că părinții se aflau într-o stare de delir. Familia a fost izolată de luni de zile din cauza pandemiei și de teama lui Covid nu mai văzuseră pe nimeni de multe zile. Acum investigațiile vor clarifica cauzele morții iar cei doi părinți vor fi supuși unei expertize psihiatrice.

Sursa: The Time Of India

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.