Șoc în închisoarea Rebibbia din Italia: unul din șefii mafiei italiene Cosa Nostra a mușcat un agent de deget și l-a înghițit

Șoc în închisoarea Rebibbia unde un șef al mafiei italiene Cosa Nostra a retezat cu dinții  degetul unui ofițer de poliție și apoi l-a înghițit. Fapta brutală a fost efectuată de Giuseppe Fanara , care se află la închisoare de nouă ani în urma unei sentințe cu închisoarea pe viață.  Acum el a fost denunțat pentru infracțiunile de leziuni agravate, leziuni foarte grave și rezistență.

Potrivit celor reconstruite de presa italiană Il Messaggero , Fanara s-a înfuriat în urma unui control în celulă atacând șapte. În toiul luptei, a mușcat unul dintre polițiști, retezându-i degetul mic al mâinii drepte , care nu a mai fost găsit. Anchetatorii cred că l-a înghițit.

Torturat în timpul blocării: un băiat de 9 ani a fost găsit mort în casă subnutrit și deshidratat

„Te măcelăresc ca porcii” , a strigat Fanara, care a fost unul dintre cei mai temuți exponenți ai mafiei Cosa Nostra din Sicilia, fluturând o coadă de mătură. Abia după două ore, agenții au reușit să-l imobilizeze și să-l dezarmeze. După acest episod, Fanara a fost transferat din Rebibbia în închisoarea de maximă securitate din Sassari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.