Șoc în Germania! O asistentă a injectat morfină la 5 nou-născuți: arestată

O asistentă germană este suspectată că a administrat morfină la 5 copii născuți prematur  într-o clinică din Ulm, sudul Germaniei. Femeia a fost arestată miercuri.

Citește și O dramă în dramă: tatăl în carantină cu coronavirus, fiul cu handicap moare singur în casă

Prezența morfinei a fost descoperită în urina bebelușilor.

Potrivit reconstrucției anchetatorilor, pe 20 decembrie anul trecut, cei cinci nou-născuți au manifestat, toți în aceleași ore, probleme respiratorii . Inițial s-a gândit la o infecție, dar apoi analizele pe tineri au relevat prezența morfinelor în sânge.

Asistenta a fost arestată ca măsură de precauție , au explicat anchetatorii în cadrul unei conferințe de presă, deoarece, din cauza gravității acuzațiilor, ar exista percolul de evadare . Femeia, care este cercetată acum pentru infracțiuni de omor și vătămare gravă, a respins toate acuzațiile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.