Șoc în Florida! Poliția americană a arestat un băiat de 8 ani

Poliția americană a arestat un băiat de 8 ani. Videoclipul datează din 2018, dar a fost lansat acum două zile de Ben Crump, avocatul familiei copilului care a decis să dea în judecată poliția.

Avocatul pentru drepturile civile Ben Crump a lansat un videoclip despre un episod absurd care a avut loc în decembrie 2018 în Key West, un oraș din Florida Keys, o insulă în afara Florida. Un polițist încătușează pe un băiat de 8 ani, acuzat acuzat că și-a lovit profesoara.

Lacrimile unei fetițe palestiniene care privește cum casa ei este demolată de buldozerele israeliene

Procesul s-a încheiat recent și Crump a decis publicarea videoclipului pentru a evidenția brutalitatea poliției americane și a unui sistem care permite arestarea copiilor cu dizabilități, deoarece copilul suferă de o tulburare de atenție , anxietate și depresie.

Copilul a fost arestat în decembrie 2018, după ce administrația școlii  a chemat poliția în urma unui raport al unei profesoare care a invitat copilul să se așeze în bancă. Ca răspuns, copilul a început s o insulte și apoi  a lovit-o cu pumnul pe profesoară în piept…un pumn care nu a avut nicio consecință, având în vedere puterea unui copil de 8 ani și cu dizabilități. Cu toate acestea, școala a chemat poliția care l-a arestat pe băiat pentru atac.

Acum, doi ani mai târziu, acuzațiile au scăzut. Copilul este bine, spune mama, dar a fost traumatizat de accident. Pentru aceasta, familia a decis să dea în judecată poliția. Ben Crump va reprezenta familia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.