Șoc în comunitatea românilor din Italia: Mihaela Roua de 32 de ani a fost găsită ucisă în casă

Șoc în comunitatea românilor din Italia: Mihaela Roua de 32 de ani a fost găsită ucisă în casă

O femeie româncă de 32 de ani a fost înjunghiată în Nereto, Teramo, într-un apartament unde locuia împreună cu partenerul și fiica de 6 ani. Cadavrul Mihaelei Roua de 32 de ani a fost găsit de pompieri după ce angajatorul ei nu a putut lua legătura cu femeia.

Agenții caută concubinul Mihaelei, tot român care lucrează ca și șofer  pentru o companie alimentară. Arma cu care a fost ucisă Mihaela a fost găsită, este vorba de un cuțit de bucătărie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.