Șoc în Brazilia, un avion s-a prăbușit după decolare: patru fotbaliști și președintele echipei Palmas au murit

O nouă dramă zguduie fotbalul brazilian la puțin peste patru ani după prăbușirea avionului Chapecoense . Un avion s-a prăbușit la câteva secunde după ce a decolat de pe un aeroport privat din Luzimangues (Tocantins). În tragicul accident au murit pilotul, Lucas Meira – președintele echipei Palmas – și jucătorii Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule și Marcus Molinari. Știrea a fost confirmată de aceeași companie braziliană.

Palmas se îndrepta spre Goiânia, unde ar fi trebuit să se confrunte cu Vila Nova în Green Cup. Imaginile din ultima sesiune de antrenament desfășurată sâmbătă la Tocantins au fost distribuite pe rețelele de socializare ale echipei. Meciul a fost programat inițial programat mâine la ora 16:00.

VICTIMELE
Pe lângă pilot și președintele Palmas, Lucas Meira, la bord se aflau Guilherme Noé , 28 de ani, mijlocaș defensiv, care și-a început cariera la Corinthians după ce a jucat la echipa de tineret Internacional. Din 2013 a jucat pentru paisprezece echipe diferite, inclusiv Ipatinga, Tupi și Palmas.

Lucas Praxedes , 23 de ani, fundaș de stânga. Și-a început cariera la Inter de Limeira, a crescut la Capivariano și a jucat în echipe precum Marilia, Botafogo-PB și Palmas.

Ranule, 27 de ani, portar. Și-a început cariera în Democrata, în Sete Lagoas. A jucat la cluburile din Minas Gerais și în ultimii ani a jucat la Rio de Janeiro cu Resende și Portuguesa-RJ. A ajuns la Palmas în 2021.

Marcus Molinari , 23 de ani, atacant. Fiul fostului atacant Marinho, a jucat în Minas Gerais și s-a distins în 2006 la Atlético-MG și apoi s-a mutat la Villa Nova-MG, Santos, Tupi, Ipatinga până la Palmas în 2021.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.