Șoc în Bosnia: opt tineri între 18 și 20 de ani au murit asfixiați în casă în ajun de Anul Nou

În Bosnia-Herțegovina, opt tineri au murit , cel mai probabil asfixiați de emisiile nocive ale unui generator de electricitate instalat într-o casă de țară. Potrivit presei regionale, tragedia a avut loc   într-un sat din municipiul Posusje, în sudul Bosniei și Herțegovinei, la granița cu Croația. Corpurile neînsuflețite ale celor opt tineri au fost găsite ieri dimineață.

Milan Galic, șeful secției regionale de poliție, a declarat presei locale că victimele sunt patru băieți și patru fete cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani care au sărbătorit Revelionul într-o casă la țară din satul Tribistovo. Deși nu există încă o certitudine absolută, gazele emanate de un generator alimentat cu gaz  ar fi cel mai probabil cauzat moartea tuturor celor opt tineri.

Citește și O fată de 14 ani a fost ucisă de un bărbat cunoscut pe rețelele de socializare: poliția nu intervine crezând că este o farsă

Vecinii au făcut descoperirea macabră ieri dimineață. Șase din cele opt victime erau din Rakitno și două din Posusje. Poliția și justiția investighează drama. Cele opt cadavre vor fi transportate la Mostar unde vor fi supuse autopsiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Instagram

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://rs.n1info.com/region/osam-mladih-izgubilo-zivot-u-posusju-u-bih-sumnja-se-na-gusenje-plinom/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.