Șoc în Albania, noul cutremur cu magnitudinea 5,6 zguduie Tirana

Un nou cutremur puternic a zguduit Albania .

Seismul, după cum a confirmat Ingv, a fost raportat astăzi, miercuri, 27 noiembrie, la ora 15.45. Magnitudinea de 5,6 a fost înregistrat aproximativ patruzeci de kilometri de capitala albaneză Tirana . Epicentrul se află în Adriatic, la doar 4 km de coasta albaneză spre Plazhi San Pietro.

Citește și : Condamnați pentru uciderea unui tânăr de 14 ani, sunt declarați nevinovați după … 36 de ani de închisoare !

Cutremurul a fost simțit și în Puglia , așa cum unii utilizatori scriu pe rețelele de socializare, în special în zona Lecce și în Salento, dar și pe coasta Molise .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.