Șoc în aeroport: o femeie de 43 de ani avea un copil de 6 zile în bagajul de mână

Descoperirea de șoc miercuri dimineață pe Aeroportul Internațional Manila. în Filipine. O femeie de 43 de ani cu pașaport american încerca să părăsească țara cu un bebeluș în bagajul de mână. Ea a spus că bebelușul este nepotul său, dar nu avea niciun document care să dovedească acest lucru. .

Potrivit autorităților din Filipine, femeia părea să călătorească singură. Când personalul a inspectat geanta de mână  au rămas șocați și imediat a fost dată alarma. Potrivit CNN, femeia a fost arestată și încredințată agenților biroului de imigrare care au interogat-o.

De azi, amenzi usturătoare pentru cei care aruncă chiștoacele de țigări pe jos

Femeia filipineză  de 43 de ani a spus că copilul este nepotul ei. O reconstrucție care, însă, nu i-a convins pe agenți, deoarece femeia nu a reușit să demonstreze relația cu copilul având doar pașaportul cu ea. De asemenea, femeia nu a dat o explicație valabilă despre motivul pentru care a vrut să-l ducă peste graniță mai ales ascuns în bagajul de mână.

Agenții  Biroului Național de Investigații împotriva Traficului de Persoane din Filipine cercetează acum cazul.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.