Șoc din SUA, studenții se infectează pentru a vinde plasma: „Până la 200 de dolari”

După „ petrecerea Covid ” pentru a se infecta intenționat, acum se vinde plasma cu anticorpi. Se întâmplă în Statele Unite, într-un colegiu deținut de mormoni, Universitatea Brigham Young , în statul Idaho:  planul șocant ar fi fost pus în aplicare de unii studenți, care ar fi încercat să se infecteze în mod deliberat și apoi să-și vândă sângele cu anticorpi împotriva Covid .

Citește și Studiu: Covid-19, simptomele care ar putea rămâne în corpul celor care se îmbolnăvesc

Conducerea colegiului a aflat totul lansând o anchetă și i-a suspendat pe studenți, condamnându-i comportamentul inadecvat. În acest moment, în universitate, există 109 studenți pozitivi. După cum explică mass-media americană, printre tratamentele împotriva virusului, medicii colectează sânge de la donatorii vindecați, pentru a-l folosi în cazurile pacienților bolnavi: o procedură aprobată în august de Food and Drug Administration.

Citește și Cel mai mare studiu mondial. Plasma hiperimună nu funcționează: „Aceeași mortalitate și progresie în rândul bolnavilor de Covid ”

Diferite companii care se ocupă cu plasma hiperimună și unele centre specializate plătesc, de fapt, de la 50 la 200 de dolari celor  care decid să-și doneze plasma , cu condiția ca donatorul să fie vindecat de Covid și fără simptome timp de cel puțin 14 zile. Într-un comunicat, BYU a condamnat comportamentul studenților săi, invitând studenții cu probleme financiare să ceară sprijin de la universitate: „Nu trebuie să vă puneți sănătatea în pericol pentru bani”, spune universitatea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.