Soarta tristă a fetelor indiene indigene drogate și abuzate în școlile rezidențiale ad hoc/ VIDEO

Mai întâi drogate și apoi violate în mod repetat la școală. Poveștile copilăriilor negate a celor care provin din statul Maharashtra, în India, unde cincisprezece fete aparținând unei comunități indigene, au suferit abuzuri departe de casă.

Acest lucru este demonstrat într -un proces care a relevat un nivel șocant de abuz în aceste școli create în mod specific numai pentru copii indigene. Poveștile lor publicate de Survival International, de ani de zile este alături de popoarele indigene, îți rup inima.

Citește și ”Dacă ma lași să-ți violez fiicele, te iau de soție”, mama acceptă și îi dă bărbatului fetițele de 1 și 4 ani

Conform politicii guvernului indian, copiii care aparțin triburilor indigene nu pot participa la școli locale ale satului, ci doar școli rezidențiale departe de case.

Ghetouri este unde se întâmplă totul. Și numai  după internarea în spital a două dintre fetele abuzate, s-a realizat de fapt  groaza care se consumă în aceste școli, unde elevii departe de părinții lor sunt drogate și abuzate, când singura lor preocupare ar trebui să fie să studieze și să se joace lipsite de griji.

Fetele au între opt și 13 ani. Treisprezece dintre ei au fost pozitive la testul de toxicologie, iar medicii au descoperit semne de abuz sexual. Familiile nu au avocați. Aceștia au solicitat un avocat din uficiu dar nu le-a fost acordat.

Datele sunt alarmante.

Un raport din 2016 privind starea din statul Maharashtra a arătat că în ultimii ani cel puțin 1500 de copii au murit în școli de acest fel. În marea majoritate a cazurilor, cauza decesului nu a fost indicată sau a fost definită drept „necunoscută”. Aproape nimic nu s-a făcut pentru a preveni abuzurile ulterioare după trei ani  de  raportarea scandalului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.