Smecher…. ! Si-a facut un selfie cu masina politiei si a fost arestat pentru trafic de droguri

Smecher…. ! Si-a facut un selfie cu masina politiei si a fost arestat pentru trafic de droguri

Un român de 20 de ani, care trăiește în Italia, la Bologna, a fost arestat imediat după ce și-a făcut un selfie cu un teanc de bani în mână, în fața unei mașini de Poliție.

Când a văzut mașina, românul – care era însoțit de un prieten de altă naționalitate, de 19 ani – nu s-a putut abține și și-a făcut un selfie cu ea, relatează gazzettadiparma.it.

 

Gestul lui nu a trecut neobservat atât depolițiști cât și de un câine polițist  antrenat să depisteze droguri, a alergat spre cei doi și a început să-i adulmece, iar acesta a fost semnalul de alarmă pentru ofițeri.

Cei doi tineri au fost imobilizați și percheziționați. În buzunare lor agenții au găsit 70 de grame de hașiș și câteva sute de euro, bani proveniți din vânzarea drogurilor. Ulterior a fost percheziționată și locuința celor doi tineri unde  s-au descoperit și acolo droguri și bani.

 

Te-ar putea interesa și Nigeria, tragedia mireselor-fetite vandute pe Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.