Slujbe în secret în ciuda restricțiilor dure: 28 de credincioși au fost raportați

”Întâlnirea pentru a ne ruga „a fost o necesitate”: din acest motiv, 28 de credincioși dintr-o localitate,  Rocca di Priora situată la câțiva kilometri de capitala Italiei, au cerut preotului paroh să celebreze o slujbă în ciuda restricțiilor guvernului pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Credincioșii au intrat printr-o ușă laterală pentru a nu bate la ochi . Dar nu s-au putut ascunde de unii locuitori care i-au observat și au chemat carabinierii. Carabinierii au intervenit imediat și i-au denunțat pe credincioși care au vârste cuprinse între 65 și 80 de ani.

Citește și Klaus Iohannis anunță carantină totală în România! Românii nu mai au voie să iasă din casă decât pentru urgenț

Parohul bisericii, a comentat incidentul: „Nu am celebrat nicio slujbă, ci doar o rugăciune cu unii credincioși. Este adevărat că regulile trebuie respectate, dar și rugăciunea un ajutor pentru a trăi cu speranță.   Cei care au fost prezenți la sosirea carabinierii au respectat  distanța de siguranță ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.