Slovacia, un camion plin de pietre a intrat într-un autobuz plin cu studeți: 12 băieți au murit

Tragedie în Slovacia, unde 12 studenți, patru dintre ei minori, și-au pierdut viața din cauza unui accident rutier din sudul țării. Alți cincisprezece tineri au fost răniți, trei dintre ei sunt în stare gravă .  Potrivit presei slovace, șoferul unui camion încărcat cu pietre a pierdut controlul vehiculului și  a intrat în coliziune cu un autobuz plin cu studenți  ntre orașele Nitra și Zlate Moravce. Acesta este cel mai grav accident rutier din Slovacia din 1995, când un autobuz ceh a străbătut un gard de securitate în apropiere de Kolarovice (nord-vestul țării) care a căzut 25 de metri și a provocat 17 morți.

Inuman! Au colorat un câine cu vopsea verde, imaginile șocante care fac înconjurul lumii

Numărul deceselor care deja extrem de grav, ar putea crește în următoarele ore sau zile. Majoritatea răniților au fost transportați la spitalul Nové Zámky, Levice, Banská Bystrica și Topoľčany în condiții severe . Unii dintre ei sunt în pericol de a-și pierde viața. Tragedia a stârnit o emoție profundă în toată țara, iar președintele Republicii, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, a declarat: „Gândurile noastre se îndreaptă către părinții care și-au pierdut copiii și răniții, care vor primi cea mai bună îngrijire posibilă. Sperăm ca numărul victimelor să nu mai crească “. Primul ministru Peter Pellegrini se va întoarce mâine dintr-o vizită de stat în Cipru și ar putea organiza  zi națională de doliu.

FOTOGRAFIE Z MIESTA NEHODYBudeme aktualizovať

Pubblicato da Polícia Slovenskej republiky su Mercoledì 13 novembre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.