Situație incredibilă: un șofer a primit amendă după ce a fost văzut de polițiști că bea apă la volan

INCREDIBIL ! După ce a muncit 12 ore cu o temperatură de 39 de grade, un șofer a fost tras pe dreapta de agenți și amendat. Totul s-a petrecut în Australia, iar Brock Harris a fost amendat de polițiști cu suma de 173 de dolari, din cauza faptului că nu ar fi condus cu atenție, scrie Daily Mail.com. Bărbatului i s-a părut ciudat faptul că a fost tras pe dreapta din cauza unui gest aparent banal, însă oamenii legii au și o explicație.

Un „buton al îmbrățișării” o inimă desenată în palmă pentru a gestiona anxietatea fiicei sale

“Dacă este împotriva legii, atunci voi plăti amenda, dar nu este în regulă să amendezi pe cineva care vea apă, într-o zi în care sunt 39 de grade.”, spune șoferul amendat, conform sursei citate. Polițiștii susțin că au aplicat corect legea, iar astfel de gesturi executate la volan, precum și băutul apei, poate distrage atenția șoferului de la condus, astfel că sunt datori să le atragă atenția cu…  o amendă !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.