Situația în Italia pare să se îmbunătățească, dar numărul deceselor rămâne ridicat: 602

Numărul deceselor în Italia din cauza coronavirusului crește cu alte 602 de victime . Ieri cifra a fost de 566 , a declarat șeful Departamentului Protecției Civile, Angelo Borrelli, în cadrul unei conferințe de presă de azi marți, 14 aprilie.

Starea de urgență se prelungește cu 30 de zile: Școlile rămân închise

Curba epidemiei scade în continuare (2.972 față de 3.153 ieri), dar în același timp numărul de teste efectuate scad cu alte 10 mii  (cu 30 mii mai puțin în trei zile).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.