Site-ul guvernului american a fost atacat de un grup de hackeri iranieni

Pagina Federal Depository Library Program din SUA, care colectează publicații guvernamentale americane, a fost atacată de un grup de hackeri care au postat un mesaj pro-Iran în ceea ce pare a fi un răspuns la atacurile americane. Grupul, care a publcat un fotomontaj care arată că Trump este lovit de lovituri de Iran, a subliniat că „aceasta este doar o mică parte din abilitățile cibernetice ale Iranului”.

“Acesta este un mesaj din Republica Islamică Iran. Nu vom înceta să acordăm sprijinul prietenilor regiunii: poporul oprimat din Palestina, poporul oprimat al Yemenului, populația și guvernul sirian, populația și guvernul irakian, poporul oprimat din Bahrain, adevărata rezistență mujahidă din Liban și Palestina. ”

Citește și Incendiile din Australia, o mașină a luat foc: două persoane carbonizate pe insula Kangaroo / VIDEO

După atac, site-ul a fost deconectat și nu mai este accesibil: un purtător de cuvânt al guvernului american a confirmat atacul, explicând că încă nu este posibil să se confirme că grupul de hackeri este de fapt conectat la guvernul iranian.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.