Siria: un grup de deținuți a Statului Islamic au evadat din închisoarea al Hasaka

Un grup de deținuți care fac parte din grupul terorist al Statului Islamic au evadat  astăzi din închisoarea al-Hasaka din nordul Siriei. Acest lucru a fost anunțat de agenția siriană de știri „Sana” a guvernului Bashar al Assad. Închisoarea din care a avut loc evadarea, cea a lui Al Hul, este situată în partea de est a provinciei al Hasaka și este controlată de Forțele Democrate Siriene compuse în mare parte din miliții kurde. Momentan a fost anunțată o alarmă generală întreaga  în zonă.

Avertismentul oamenilor de știință, soarele intră în așa-numita fază minimă solară : ger, foamete și cutremure

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.