Siria, Turcia: ” în 24 de ore 324 de soldați ai lui Assad au fost ”neutralizați”

În ultimele 24 de ore ale operațiunii din Siria împotriva forțelor guvernamentale ale lui Bashar al Assad, armata turcă susține că a „neutralizat” (adică ucis sau rănit) alți 327 de soldați inamici.

Citește și Siria, ONG: masacrul civililor din Idlib, nouă morți dintre care cinci sunt copii

Potrivit ministrului turc al Apărării, Hulusi Akar, totalul victimelor se ridică la 2.884. Tot în ultimele 24 de ore, Ankara susține că a distrus un avion, un drone, 6 tancuri, 5 obuze și 2 sisteme antiaeriene din Damasc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.