Siria, Trump: este timpul să plecăm acasă, gata cu războaiele fără sfârșit

Siria, Trump: este timpul să plecăm acasă, gata cu războaiele fără sfârșit

Siria fără suflet: un copil în vârstă de 4 ani ”a murit de inimă rea” când a aflat că tatăl lui a fost ucis

“Statele Unite trebuiau să stea în Siria 30 de zile, asta a fost cu mulți ani în urmă. Am rămas și am intrat din ce în ce mai adânc într-o luptă fără obiective la orizont. Când am ajuns la Washington, ISIS era peste tot. În zonă, am învins rapid 100% din califatul ISIS […] Kurzii s-au luptat cu noi, dar au fost plătiți cu bani și arme pentru a face acest lucru. Turcii luptă de zeci de ani. Am stat departe de această luptă  aproape 3 ani, dar acum este timpul să ieșim din aceste războaie ridicole nesfârșite, multe dintre ele tribale și să ne aducem soldații noștri acasă “.

Iată ce face războiul din Siria: o fetiță s-a născut cu un glonț în cap / Video

Acestea au fost cuvintele Președintele Statelor Unite, Donald Trump, într-un post pe Twitter pentru explicând decizia de a părăsi nordul Siriei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.