Siria, raid israelian impotriva militarilor: 3 soldati raniti

Siria, raid israelian impotriva militarilor: 3 soldati raniti

Cel puțin trei soldați au fost răniți într-un raid israelian lansat împotriva unui post militar în provincia siriană Hama.

 

Agenția de știri Sana, care menționează un oficial militar, a raportat: ”în atac trei soldati au fost răniți și mai multe clădiri au fost distruse ”.

Potrivit rapoartelor, raidul a fost efectuat în apropierea orașului Masyaf, în centrul țării: armatele  israeliene au lansat mai multe rachete în Siria din spațiul aerian al Libanului.

 

Te-ar putea interesa și : El o violeaza, ea il iarta și se marita cu el. Dupa casatorie o distruge in bataie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.