Siria, rachetele au lovit un sat de creștini: 4 copii au fost uciși

Siria, rachetele au lovit un sat de creștini: 4 copii au fost uciși

“În Siria, satul creștin din Al-Sekelbiya a fost lovit duminică de un atac cu rachete. Jessica, Bashar, Angy, Suheir (cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani) și preotul M’kashkash au fost uciși  : alți șase copii au fost răniți “.

 

Fundația pontificală “Ajutorul pentru Biserica în nevoie” raportează această tragedie, adăugând că agențiile locale vorbesc despre acțiunile “grupurilor teroriste”.

Te-ar putea interesa și Pe frontul razboiului uitat din Yemen, unde un copil moare la fiecare 12 minute

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.