Siria, rachete la Idlib: 40 de lideri jihadiști uciși în timpul unei reuniuni

Siria: un atac cu rachete împotriva jihadiștilor din Idlib, a a vut loc în nord-vestul țării, provocând cel puțin 40 de morți. Acest lucru a fost raportat de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, explicând că nu este clar cine este responsabil pentru atac.

Franța, atac la Lyon: un mort și nouă răniți !

Siria fără suflet: un copil în vârstă de 4 ani ”a murit de inimă rea” când a aflat că tatăl lui a fost ucis

Masacrul continuă în Siria: în 17 zile au murit 17 copii / Video

Atacul a avut loc în timpul unei reuniuni a liderilor grupărilor jihadiste din Hourras al-Din și Ansar al-Tawhid, care a avut loc într-un cantonament.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.