Siria, patru atentatori sinucigași s-au aruncat în aer

Siria, patru atentatori sinucigași s-au aruncat în aer

Patru atentatori sinucigași s-au aruncat în aer în Raqqa, fosta cetate a statului islamic din Siria. Acest lucru a fost raportat de Al Arabiya, declarând cuvintele unui purtător de cuvânt al forțelor democratice siriene susținute de Statele Unite (Sdf).

 

“Patru atentatori sinucigași s-au aruncat în aer”, a declarat Mustafa Bali, șeful biroului de presă al SDF într-un chat online, când a fost întrebat despre exploziile din Raqqa, scrie presa internațională askanews

 

Te-ar putea interesa și Copiii sirieni visează să moară, să ajungă în rai și să nu mai sufere. Raportul Salvați Copiii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.