Siria, ONU: 950 de mii de persoane strămutate din Idlib, 560 de mii sunt copii

Conform datelor furnizate de biroul ONU pentru coordonarea umanitară, 950 de mii de civili sirieni au fost strămutați în regiunea de nord-vest a Idlib. Ocha subliniază că 948.000 de persoane au fost strămutate începând cu 1 decembrie, iar dintre aceste 569.000 sunt minore, 195.000 sunt femei.

Citește și Mâncau polistiren și tapet: două surori de 5 ani și un an salvate din casa ororilor

Copiii și femeile reprezintă 81% din întreaga comunitate siriană de IDP din Idlib.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.