Siria, ONG: raidurile americane au masacrat peste 200 de membri ale familiilor ISIS

Raidurile aeriene ale coaliției internaționale anti-ISIS din Siria au masacrat 200 de membri ai familiei de luptători ai organizațiilor teroriste din orașul din Baghāz .

Acest lucru a fost anunțat astăzi de către Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, care cere, de asemenea, deschiderea unei anchete “independente” pentru a determina orice responsabilitate ale Statelor Unite care conduc Coaliția.

“Observatorul sirian a primit informații despre uciderea a 200 de membri ai ISIS și a familiilor lor, printre care femei și copii într-un masacru comis de avioane ale Coaliției Internaționale în urma unui atac la o tabără din Baghdad, marția trecută”, scrie propriul site web care are o rețea vastă de activiști în întreaga țară.

Același ONG  susține că cele 200 de victime “au fost îngropate  miercuri dimineața” și a cerut o “anchetă independentă asupra masacrului pentru a vedea dacă Coaliția știa despre prezența copiilor și a femeilor în timpul raidurilor și de ce mass-media a fost împiedicată pentru a intra în zonă în timpul operației de înmormântare “, se arată în presa internațională.

Te-ar putea interesa și Copiii sirieni visează să moară, să ajungă în rai și să nu mai sufere. Raportul Salvați Copiii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.