Siria, ONG: masacrul civililor din Idlib, nouă morți dintre care cinci sunt copii

Nouă civili, inclusiv cinci copii, au murit în Idlib, capitala regiunii din nord-vestul Siriei, în centrul conflictului dintre Turcia și guvernul susținut de Damasc, susținut de Rusia.

Citește și Oroarea fără sfârșit din Siria : 7 copii au murit de frig în lagărele de refugiați

Este ceea ce raportează Observatorul Național pentru Drepturile Omului din țară, potrivit căruia o rachetă trasă de forța aeriană siriană a lovit o șosea din oraș, deschizând un crater în asfalt și lovind mai multe clădiri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.