Siria, ONG: 140 de morți în ultimele trei săptămâni între Idlib și Hama

Siria, ONG: 140 de morți în trei săptămâni între Idlib și Hama

Din un total de 140 de persoane au fost ucise  jumătate erau civili. Acesta este rezultatul a trei săptămâni de violență între regiunea nord-vestică Idlib și regiunea centrală Hama, între forțele guvernului sirian și milițiile anti-regim.

Potrivit Observatorului Siriei pentru Drepturile Omului, conform căreia raidurile aeriene și artileria guvernamentală au fost intensificate împotriva cetățenilor aflați sub influența turcilor.

Mai mult de 100 de mii de persoane au fost strămutate în zonele de conflict.

Te-ar putea interesa și Copiii sirieni visează să moară, să ajungă în rai și să nu mai sufere. Raportul Salvați Copiii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.