Siria, o mașină capcană a explodat la Qamishli: mai multe victime

Siria, o mașină capcană a explodat la Qamishli: mai multe victime

O mașină-capcană a explodat în Qamishli, unul dintre cele mai populate orașe din nordul Siriei, au anunțat autoritățile locale afirmând că ar exista „mai multe victime”. Atacul a avut loc într-o zonă aflată sub control kurd, situată la estul zonei în care Turcia a început operațiunea militară.

Siria, Erdogan împotriva UE: „Vă vom trimite milioane de refugiați”, Trump: „Ankara trebuie să respecte regulile dacă nu vom interveni”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.