Siria, o clădire s-a prăbușit în Alep: 12 morți printre care și un copil

Doisprezece civili sirieni, inclusiv un copil, au fost uciși după ce o clădire s-a prăbușit în nordul țării, în orașul Aleppo,  a fost raportat de agenția guvernamentală siriană Sana, care a declarat că clădirea a fost situată în districtul Maadi, într-o zonă în care clădirile ilegale s-au intensificat în ultimii ani. Din acuza  ploilor abundente, potrivit unui comunicat al Consiliului municipal al Alepului, prăbușirea s-ar fi produs din cauza alunecărilor de teren pe care a fost construită clădirea.

Citește și Franța, peste o sută de morminte profanate în cimitirul evreiesc

Protecția civilă sapă cu mâinile goale pentru recuperarea oricăror supraviețuitori. 12 victime au fost scoase de sub molozuri printre care și un copil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.