Siria, Moscova se teme de întoarcerea a 2.000 de membri de familie ai luptătorilor ISIS

Autoritățile ruse au identificat 2.000 de rude ai luptătorilor Statului Islamic (ISIS) din Orientul Mijlociu, care ar putea încerca să se întoarcă în Rusia și să reprezinte o amenințare teroristă. Acest lucru a fost anunțat astăzi de directorul Serviciului rus de securitate (FSB).

Masacrul mormonilor din Mexic: gestul eroic al lui Devin care la doar 13 ani, a mers 23 km pe jos prin deșert pentru a-și salva frații

Potrivit directorului FSB, Alexander Bortnikov, citat de agenția rusă RIA, „acești cetățeni ruși încearcă să se întoarcă în Rusia după ce părăsesc zonele de conflict prin coridoarele umanitare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.