Siria, jihadist belgian capturat: a decapitat peste 100 de persoane

Forțele kurde siriene l-au capturat pe jihadist belgian cunoscut drept „călăul ISIS din Raqqa” în Raqqa, o fostă capitală a Statului Islamic (ISIS) din nordul Siriei. Potrivit cotidianului De Morgen  luptătorul străin arestat este un cetățean belgian pe nume Anouar Haddouchi este cunoscut și sub numele de Abou Souleymen din Belgiki.

Bianca moare la varsta de 4 ani: pe corp au fost gasite semne de abuz sexual si lovituri

Potrivit ziarului citat Haddouchi  în vârstă de 35 de ani, „în prezent este reținut într-o închisoare condusă de forțele democratice siriene în nordul Siriei, după ce a fost capturat împreună cu soția sa de către forțele kurde”. Teroristul „este acuzat că a ucis peste 100 de oameni” în Raqqa, când orașul era controlat de Califat.

Potrivit lui De Morgen, parchetul federal belgian consideră că Haddouchi este implicat în finanțarea atacurilor de la Bruxelles și Paris.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.