Siria, groază în Raqqa : 21 de păstori au fost uciși cu sânge rece

În provincia Raqqa, cândva un fior al fanaticilor statului islamic auto-stilat, cadavrele a 21 de păstori uciși cu sânge rece au fost găsiți pe 5 ianuarie.

O execuție  în mediul rural între Raqqa și Deir-ez Zor. Potrivit primelor mărturii, masacrul a fost realizat de un grup de bărbați înarmați aparținând milițiilor pro-iraniene care, după ce i-au alungat pe ISIS, au preluat controlul asupra zonei. Potrivit acestei versiuni, masacrul ar fi fost o represalie pentru moartea generalului Qassem Soleimani, ucis vinerea trecută de un atac aerian american din aeroportul din Bagdad.

Citește și  În Siria,  dincolo de război și bombe, mizerie: corpurile a trei copii au fost găsiți acoperiți de gunoaie

Victimele au fost împușcate iar unele dintre ele au fost sacrificate. Un modus operandi care ar prefera să te facă să te gândești la fanaticii ISIS. O versiune susținută și de mass-media apropiate de guvernul sirian care indică bărbații statului islamic destituit ca autorii masacrului.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.