Siria, Erdogan: Turcia nu vrea să anexeze teritoriile siriene

“Turcia nu intenționează să ocupe sau să anexeze teritoriile siriene”, a declarat președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, potrivit oficialii media.

Citește și Refugiații bătuți și obligați să rămână în lenjerie de corp la granița dintre Turcia și Grecia

„Maximul obiectivelor noastre este să creăm condiții adecvate pentru întoarcerea în condiții de siguranță a 3,6 milioane de sirieni de pe teritoriul nostru și 1,5 milioane din Idlib (provincia nord-vestică, teatrul de luptă) care se află pe teritoriul nostru la graniță “, a adăugat șeful statului turc, citat de agenția de știri Anadolu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.