Siria, Erdogan împotriva UE: „Vă vom trimite milioane de refugiați”, Trump: “Ankara trebuie să respecte regulile dacă nu vom interveni”

Siria, Erdogan împotriva UE: „Vă vom trimite milioane de refugiați”, Trump: “Ankara trebuie să respecte regulile dacă nu vom interveni”

Guvernul turc: „Nu am lovit civili, țintele noastre sunt teroriști”. Bombe aflate într-o închisoare jihadistă. Cel puțin două persoane, inclusiv un copil, au fost uciși . Forțele kurde spun că cinci soldați turci au fost uciși. Și la Ankara se desfășoară ancheta pentru „propaganda terorii” : sunt vizați lideri pro-kurzi. Donald Trump îl avertizează pe Erdogan : „Dacă nu acționează în conformitate cu regulile, Turcia va fi lovită foarte de sancțiuni dure”.  Președintele turc, din partea sa, amenință UE: „Dacă ne împiedică, vom trimite 3,6 milioane de refugiați la Europa. ”

Crescent Red Kurda: „Zece civili uciși în 24 de ore” – Numărul civililor uciși în ofensiva turcă din nord-estul Siriei se ridică la 10, potrivit semilunii kurde kurde siriene, care publică lista a 10 victime cu nume , circumstanțele și locul uciderii lor.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a spus liderilor provinciali ai partidului său că „109 teroriști au fost uciși” de raidurile turcești.

„Pentru atacul turciei este vina SUA” – Moscova dă vina pe Statele Unite pentru atacul Turciei. Ministrul de externe, Sergey Lavrov, citat de Interfax, a declarat de fapt că operațiunea militară din nord-estul Siriei „este rezultatul acțiunilor SUA în acea zonă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.