Siria, atacuri aeriene ruse asupra Idlib: 15 civili, printre care și un copil, au fost uciși

Cel puțin 15 civili, inclusiv un copil, au murit în urma atacurilor aeriene ale forțelor ruse în timpul nopții în provincia Idlib, nord-vestul Siriei.

Citește și Pakistan: creștinii condamnați la moarte pentru un mesaj „blasfem”. Dar sunt analfabeți

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, atacurile au avut loc după miezul nopții la porțile către orașul Maaret Misrin, unde se afla un grup de persoane siriene strămutate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.