Siria, atacul turc împotriva kurzilor: familiile ISIS fug din zonă

Siria, atacul turc împotriva kurzilor: familiile ISIS fug din zonă

Observatorul sirian pentru drepturile omului, un ONG cu sediul la Londra care are o serie de contacte pe teren, vorbește despre sute de rude ale teroriștilor ISIS care au fugit din lagărele din nordul Siriei, unde locuiesc 12 mii de străini, din care 8 mii de femei și 4 mii de minori.

Siria: Turcia a bombardat un convoi umanitar: cel puțin nouă morți

Famillile de kurzi ar fi aproape 800. Ofensiva turcă din enclava kurda autonomă a început din nou dimineața devreme cu o incursiune la Gire Spi și Serekaniye.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.