Siria, armata americană a luat în custodie doi britanici aparținând al ISIS

Armata americană a luat în custodie doi deținuți britanici, cunoscuți pentru rolurile lor într-o celulă ISIS numită „Beatles” .

Kurzii sub atac în Siria, joi, întâlnire de urgență la ONU

Aceștia au  torturat și ucis ostaticii occidentali, inclusiv jurnalistul James Foley, care a fost decapitat. El Shafee Elsheikh și Alexanda Kotey au fost duși într-o bază irakiană după ce au fost luați dintr-o închisoare  din nordul Siriei condusă de miliția kurda.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.