Siria : 5 morți în raiduri cu dronuri împotriva forțelor iraniene

Un raid aerian efectuat cu drone, de origine neidentificată, a lovit forțele iraniene și milițiile lor aliate în estul Siriei, în regiunea Deir Ez-Zor, în apropierea frontierei cu Irak, ucigând cel puțin 5 militari, a raportat  ONG-ul independent sirian al Observatorului pentru Drepturile Omului.

Citește și Catastrofă în Uganda: inundații au provocat cel puțin 16 morți

Aceeași organizație anunțase deja știrea unui atac similar în aceeași zonă pe 18 noiembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.