Singurul urs brun din lume care a executat o pedeapsă cu închisoarea într-o închisoare umană a fost „eliberat” după 15 ani

Singurul urs brun din lume care a executat o pedeapsă cu închisoarea într-o închisoare umană a fost „eliberat” după 15 ani Ursoaica Katya a devenit cea mai cunoscută și neobișnuită prizonieră a  Kazahstanului, după ce a fost trimisă în spatele gratiilor pentru uciderea a două persoane în 2004,  acum a fost eliberată și trimisă  într-o grădină zoologică.

Un asteroid ar putea lovi Pământul: NASA a anunțat data exactă

Katya a fost închisă alături de ucigași și alți criminali umani atunci când a fost trimisă într-o închisoare din Kazahstan în 2004. Ursoaica Grizzly a fost găsită vinovată de uciderea a două persoane într-un camping  în două incidente separate, ceea ce a dus la o sentință bizară. Acum însă  după un deceniu și jumătate,   va fi mutată într-o mini-grădină zoologică, într-un centru de agrement, unde i se promite mai multă libertate.

 

Fiara mare, numită  Ekaterina fusese cea mai cunoscută și neobișnuită deținută a închisorii din Kazahstan.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.