Singură în carantină : o studentă în vârstă de 20 de ani a fost găsit moartă în camera de cămin

S-a pus în carantină după ce a descoperit că este pozitivă pentru coronavirus, dar la zece zile după primele simptome, tânăra Bethany Nesbitt, o studentă americană în vârstă de 20 de ani , a fost găsită fără viață în aceeași cameră în care se izolase. Teribila tragedie a avut loc dintr-o reședință de studenți de la Grace College, o școală evanghelică creștină din lacul Winona, la aproximativ 40 de mile nord-vest de Fort Wayne, Michigan, vinerea trecută în jurul orei 10 dimineața. Când prietenii au încercat să o contacteze fără succes și au dat seama că ceva se întâmplase și au dat semnalul de alarmă.

Bethany este cea mai mică din nouă frați și era al treilea an de psihologie la Grace College. Fata a murit din cauza unei embolii pulmonare care nu fusese descoperit. Conform rezultatelor autopsiei efectuate de legistul județului Kosciusko: “Cauza decesului a fost susținută ca fiind naturală și datorită unui embolii pulmonare care nu fusese detectat anterior. Deși covidul a jucat un rol decisiv  la decesul tinerei, moartea nu a fost cauzată direct de covid”, a explicat administrația colegiului.

Citește și Un pastor moare de Covid: ” Păcatul desfrânării. Cred că Dumnezeu folosește coronavirusul ca un apel de trezire”

Bethany, care suferea de astm și a început să aibă primele simptome ale bolii pe 20 octombrie după care s-a autoizolat. Starea ei nu părea atât de gravă încât să necesite spitalizare, dar zece zile mai târziu în acea camera de cămin ea a fost găsită fără viață….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.charlotteobserver.com/news/coronavirus/article246964597.html
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.