Siberia, un deputat angajează 3 persoane fără adăpost pentru a găsi gropi de gunoi ilegale

Siberia, un deputat angajează 3 persoane fără adăpost pentru a găsi gropi de gunoi ilegale

Dmitrij Petrenko, un deputat regional Omsk pe listele Partidului Comunist, a angajat 3 persoane fără adăpost pentru a găsi gropi de gunoi ilegale, știind că sunt căutători înrăiți în căutare de materiale reciclabile. Deputatul i-a echipat cu  GPS  8 ore pe zi (durata medie a unei ture de lucru) pentru a le observa  mișcările.

Citește și Cutremur în Turcia: seismul cu magnitudine 5,0 resimțit în multe orașe

În acest fel, a identificat deja mai mult de un depozit ilegal, chiar și în zone protejate, și a formulat o plângere procurorului regional, care a deschis o anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.