”Și uite așa  am rămas în chiloți”, după ce Veneția a fost înghițită de apă, locuitorii nu-și pierd simțul umorului

În timp ce Veneția se încă luptă împotriva apei înalte , venețienii încă nu își pierd simțul caracteristic al umorului puțin mai libertin.

Și uite așa, o fotografie a devenit simbolul acestei perioade dificile: o femeie care merge pe o stradă inundată și care, pentru a nu-și strica pantalonii și cizmele, decide să facă față apei în … chiloți. Un fotoreporter imortalizează, tânăra în timp ce merge prin apă : ”Și uite așa  am rămas în chiloți”.

nuda

Cizmele din cauciuc și pelerinele de ploaie sunt accesorii care nu trebuie să le lipsească oamenilor din Veneția. Piața San Marco se află scufundată în peste un metru de apă, în timp ce basilica aflată în imediata apropiere a fost inundată pentru a șasea oară în 1200 de ani.

Zbor amânat din cauza unui șoricel la bord: pasagerii au rămas în aeroport 12 ore

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.