Și Grecia trebuie să se ocupe de coronavirus: 228 de persoane infectate și 4 decese

Al patrulea deces prin coronavirus ( SARS-CoV-2 ) în Grecia a fost confirmat duminică dimineață . Pacientul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, este cel mai tânăr dintre decesele coronavirusului de până acum în Gracei, dar – ca și celelalte trei – a avut și alte probleme de sănătate din trecut. Autoritățile medicale au confirmat apoi alte 38 de cazuri noi, pentru un total de 228 de la izbucnirea epidemiei în țară.

Câteva ore mai târziu, guvernul a anunțat noi restricții pentru a stopa răspândirea infecțiilor: închiderea frontierelor sale cu Albania și Macedonia de Nord, suspendarea zborurilor către și din Spania și serviciile de conectare maritimă cu Italia. În plus, navele de croazieră nu vor mai avea voie să ancoreze în porturile elene. Cu toate acestea, circulația mărfurilor din Italia nu va fi restricționată.

Citește și Trump negativ la testul de Coronavirus În SUA infecțiile s-au dublat în 24 de ore, 58 de morți

De asemenea, s-a stabilit că începând de luni, 16 martie, supermarketurile vor trebui să reducă și să limiteze numărul de persoane prezente în magazin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.